Texelse lamsbout gegrild / schorseneer / morielje / Tierentyn mosterd
Gigot d’agneau grillé sur /salsifis / morilles / moutarde Tierentyn
OF
Op houtvuur gegrilde kreeft met verse kruiden en ratjetoe (2pers.)
L'homard grillé sur feu de bois aux épices fraîches et ratatouille (2cvts.)
‘Biscuit d’amour’ met citroenmousse, meringue, chocolade en roomijs van Grand-Marnier
‘Biscuit d’amour’ au mousse de citron, meringue, chocolat et glace au Grand-Marnier
OF
Kaasplank
Plateau de fromage
Koffie en mignardisen
Café et mignardises
Menu 4 gangen 60
**Menu 5 gangen 70
Aangepaste wijnen 4 gangen 24.50
Menu met Champagne (1/2 fles pp.) 25
Over
Proeven en ruiken: daar draait het volgens Roni Ringoir allemaal om als het over gastronomische verwennerij gaat. Met dit uitgangspunt verwent hij fijnproevers in De Rooselaer in Heusden (bij Gent). Hij doet dat trouwens niet alleen. Het gerenommeerde restaurant is een echte familiezaak. Zoon Henrick, die mee in de keuken staat, heeft de naturel en de spontaniteit waarmee Roni kookt vlot overgenomen en studeerde met brio af in de bekende koksschool van Koksijde.
De Rooselaer heeft twee zalen en tachtig couverts, maar toch krijgt elke gast de aandacht die hij verdient. Tijdens de zomer kun je plaatsnemen in de mooie tuin. In een aparte en erg gezellig ingerichte ruimte kunnen rokers genieten! Iedereen gaat achteraf met de glimlach naar huis!