Rooselaer
Openingsuren
- maandag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 22:00
- dinsdag
- 12:00 - 14:30
- woensdag
- Gesloten
- donderdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 22:00
- vrijdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 22:00
- zaterdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 22:00
- zondag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 22:00
Over
Proeven en ruiken: daar draait het volgens Roni Ringoir allemaal om als het over gastronomische verwennerij gaat. Met dit uitgangspunt verwent hij fijnproevers in De Rooselaer in Heusden (bij Gent). Hij doet dat trouwens niet alleen. Het gerenommeerde restaurant is een echte familiezaak. Zoon Henrick, die mee in de keuken staat, heeft de naturel en de spontaniteit waarmee Roni kookt vlot overgenomen en studeerde met brio af in de bekende koksschool van Koksijde. De Rooselaer heeft twee zalen en tachtig couverts, maar toch krijgt elke gast de aandacht die hij verdient. Tijdens de zomer kun je plaatsnemen in de mooie tuin. In een aparte en erg gezellig ingerichte ruimte kunnen rokers genieten! Iedereen gaat achteraf met de glimlach naar huis!
Aanbiedingen
VALENTIJN MENU ST-VALENTIN (VANAF DONDERDAG 09/02/’12 TEM. DINSDAG 14/02/’12 IPV ‘WINTERFEEST’) Coupe de Champagne vergezeld van culinaire snoepjes Coupe de Champagne accompagnée de bonbons culinaire Langoustine ‘warm-koud’ / ‘Royal Belgian Caviar’ / Granny-smith Langoustine ‘chaud-froid / ‘Royal Belgian Caviar’ / Granny-smith Kreeftensoep** Bisque d’homard** Jonge tarbot / hopscheuten / hollandaise Turbotin / jet de houblon / hollandaise Texelse lamsbout gegrild / schorseneer / morielje / Tierentyn mosterd Gigot d’agneau grillé sur /salsifis / morilles / moutarde Tierentyn OF Op houtvuur gegrilde kreeft met verse kruiden en ratjetoe (2pers.) L'homard grillé sur feu de bois aux épices fraîches et ratatouille (2cvts.) ‘Biscuit d’amour’ met citroenmousse, meringue, chocolade en roomijs van Grand-Marnier ‘Biscuit d’amour’ au mousse de citron, meringue, chocolat et glace au Grand-Marnier OF Kaasplank Plateau de fromage Koffie en mignardisen Café et mignardises Menu 4 gangen 60 **Menu 5 gangen 70 Aangepaste wijnen 4 gangen 24.50 Menu met Champagne (1/2 fles pp.) 25