Aperitief:Cava Palau met of zonder een geutje Crême de framboises
met enkele startertjes:
Kort gebakken Jacobsnootje / zalf van topinambour
Crème brûlée van ganzelever
Fideuá als sushi /saus van mierikswortel en groene tuinkruiden
_________________
Tartaar van zalm in een mantel van gerookte zalm / dressing van gerookte paling en verse koriander
__________________
Bisque van King crab
___________________
Zeewolffilet uit de oven / flan van prei / Saffraan saus
___________________
Conchiglione (grote pasta schelpen) gevuld met “ragu “ van kalfsgehakt en aromatische groenten ,licht gegratineerd met oude Manchego kaas / Kruidige saus met gekonfijte tomaten
__________________
Solomillo van Duroc varkentje , langzaam op lage temperatuur gegaard/ Crème van paddestoelen
__________________
Valentijns nagerecht
________________
Espresso Segafredo met zoetjes
Het menu kost 45,00 € of 65.00 € met aangepaste klasse wijnen en frisdranken
De gerechtjes worden individueel in tapas-stijl geserveerd
Het menu wordt enkel op reservatie en per tafel geserveerd op dinsdag 14 februari
Reservaties : 0477 44 94 85
Over
Casa Iberico ontstond in 1995 als wijnhandel en tapasbar en groeide uit tot een restaurant met de betere Mediterrane keuken . 2010 was voor ons het jaar van de erkenning . Eerst door de paellatest in weekend knack waar wij als beste scoorde . Vervolgens werden we door Gault Millau verkozen als Mediterraan van het jaar voor de editie 2011 . Onze keuken kan men best omschrijven als een Mediterrane keuken met het zwaartepunt in Spanje , aangevuld met seizoensproducten . Voor de wijnliefhebbers hebben we uit gebreide wijnkaart met Spaanse en Portugese wijnen met een zeer interessante prijzen politiek ; u betaald voor eender welke wijn slechts 10 € schenkrecht bovenop de winkelprijs .