Menu VALENTIJN à 35€
In olijf olie gebakken filets van zeebarbeel, kaviaar van aubergines op Marokkaanse wijze, reductie van zongedroogde tomaten.
of
Crumble van Sint Jacobs vruchten in een romig soepje en prei snippers. min. 2cts
of
Cappuccino van tomaat, verrijkt met segrijn slakjes, ganzenlever en Parmezaanse kaas.
--------------
Tournedos van zuig kalf, vergezeld van boschampignons, in eigen braadjus, Geuze Lambic en een aardappeltaartje.
of
Beugeltje van filo deeg gevuld met zwaardvis filet, gemarineerd in olijfolie, fijne kruiden, poffertje van aardappel
-------------
Waaier van in huis gemaakte zoetigheden.
*******
Formule: All–In = Aperitief van het huis / alcohol vrije cocktail / Crémant d’Alsace, aangepaste wijnen tijdens het diner en een kopje Brazila koffie voor de prijs van 22.50€ p.p
Over
Restaurant De Lieve stelt U zijn keuken voor van kruiden en geuren in het land van Jacques Brel.
BIB GOURMAND voor restaurant DE LIEVE.
Een Bib Gourmand wordt toegekend aan restaurants die een prima maaltijd voor een redelijke prijs kunnen serveren, ook wel de 'favoriete restaurants' van de Michelin inspecteurs genoemd.