La Quincaillerie
Openingsuren
- maandag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 23:00
- dinsdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 23:00
- woensdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 23:00
- donderdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 23:00
- vrijdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 23:00
- zaterdag
- 12:00 - 14:30 / 19:00 - 23:00
- zondag
- 19:00 - 22:00
Over
La Quincaillerie, dat is : Traceerbaarheid…..met : Producten van onze hoeve « Le Devant » in Bresse : Bresse Kippen AOP Hampshire Down lammeren (maart, april en mei) Bayeux varkens (april en mei) Samenwerking met leveranciers die kwaliteit en ethiek hoog in het vaandel voeren: Rundsvlees van Olivier Metzger Kaasjes van de geitenboerderij « Chèvrerie d’Oz » Duurzame vissoorten ( gevist volgens de Europese normen) Zeevruchten Respect : Voor de natuur door seizoensgebonden producten te gebruiken Voor het werk van lokale producenten Voor het milieu door het gebruik van « Ecover » producten Een volledig nieuwe keuken op inductie (werkt enkel op elektriciteit) door het favoriseren van het koken op lage temperatuur We kiezen wijnen uit de biodynamische en biologische teelt